Tack å hej!

Nu är manuset skickat till några förlag runt om i landet. Om jag fattat det rätt kan det dröja upp till tre månader innan man får svar, men dröjer det så länge betyder det nog att de inte är intresserade. Så nu ska jag ta tag i jobbsökeriet, blir ju som sagt officiellt arbetslös på torsdag. Måste kanske också skriva in mig på arbetsförmedlingen, får se om jag kan göra det i Kalmar.

Detta blir mitt sista inlägg här på bloggen. Jag har faktiskt tröttnat, mycket beroende på dåligt med läsare och aldrig någon som kommenterar. Kanske kommer jag tillbaka någon annanstans, men här och nu är det slut.

Over and out! 


För mycke blåbär, eller...?

                         
                                                    Vad är det som har skitit på min bil???

Promenerade bort till Toreshult i morse i det galet underbara vädret :) Där finns det tydligen ett överskott av äpplen...

                         
                            ... så när pajen är bakad och moset kokat, då slänger man det som blir över!

                                         Sen skulle jag bara vilja lägga in en protest!!!

                       
                                                   Min fina utsikt är just nu så här ful!!!

                                                              Annars är det lugnt! :):)


Nattmarodören

Igår kväll satt jag i lugnan ro och kollade på tv. Plötsligt hörde jag något bakom ryggen som prasslade... och sen hörde jag något i väggen som prasslade... och sen hörde jag något på taket som prasslade... Det lät som ett stort djur, typ ett vildsvin eller en stor boa eller så... Men idag har jag nog kommit på vem det var som höll mig vaken halva natten...

                        
                                 ... typ fyra centimeter lång och bullig som en liten björnunge :):)

För några dagar sedan var syrran och hennes Sofie och Hanna här och hälsade på :) Vi spelade spel och fixade hår och ögon :)

                            

                                                      Finfin middag blev det också :)
                         

             Härliga dagar med hyfsat fint väder och mina fina flickor, kan inte bli så mycket bättre :)

Just nu håller jag på att skriva ett "förord" eller ett "följebrev" till boken och sen kan jag nog ta och skicka iväg allt. Tror jag... Fast det går ju att peta lite till och sen kanske jag måste ändra lite på några saker och efter det ska jag nog skriva nya rubriker för de gamla suger och sen bör jag nog lusläsa allt och kolla upp några saker till och sen... suck... 

Nä, "Kill you´r darlings" som Sara brukar säga. Har jag lite flyt nu med de sista meningarna så ligger nog allt på lådan i slutet av veckan :)

Natti

Petronellas dop ♥

                                               I söndags var det finaste Petronellas dop.

                        
Jag tror inte jag har träffat en unge som sover så mycket. Men en kvart innan vi skulle åka hem slog hon äntligen upp sina stora blå ögon :)

Vi drog iväg från Växjö i lördags morse med en minibuss som Evert körde klanderfritt. Vi kom fram till Båtsholms Pensionat på eftermiddagen och det var strålande solsken. Mamma och pappa bjöd på middag och det var nog den godaste abborre jag någonsin ätiti.

                       

                          Sen satt vi på verandan till vårt "lilla hus" och drack vin alldeles för länge... 

Dagen efter var det upp tidigt som sjutton för att åka iväg till kyrkan. Jag hade dagen före fått reda på att dopet skulle vara i anslutning till högmässan och då höll jag på att trilla av stolen. HÖGMÄSSAN!!! Och märkvärdigt var det också för det var självaste Biskopen som höll i den.

                        

I S:t Annas Skärgård finns det en skärgårdskyrka som heter Capella Ecumenica där då Petronella blev döpt. Vi hade tur med vädret även om det blåste en del. Högmässan var utomhus och det var en ny upplevelse. Kanske inte så spännande, men ny. Det kunde kanske ha varit helt ok om det inte var för alla förbud och all fruktan och all förlåtelse, synder och felgärningar som den där biskopen snackade om. Till slut orkar inte jag lyssna på det, så istället för att lyssna på biskopen så lyssnade jag på månskri och vågskvalp... Helt ok.

Sen blev det dags för själva dopet och då fick vi gå in i den lilla stenkyrkan som fanns på ön.

                        

                   

                       

                       

                        

                     Med så här fina föräldrar är jag säker på att Petronella kommer få det riktigt bra :):)

                                                      Finaste finaste Petronella ♥

Himmel och helvete bland kaniner och vårtsvin

Jaha, nu har det visst gått några dagar sen jag skrev nåt senast så här kommer en liten rapport.

Hade några riktigt trevliga dagar med Anette här på landet. Vi hade fantastiskt väder och slappade mest i solen och skuggan, med eller utan ett glas vin i handen. Jag fick rädda Anette från några massiva attacker från livsfarliga tvestjärtar, men annars hade vi det riktigt lugnt och skönt.

I fredags körde jag Anette till Kalmar sen bar det av till Växjö för att titta till mamma och pappa. Mamma hade några dagar tidigare börjat må dåligt och fick åka till sjukhuset och blev inlagd. Tur att syster finns i Växjö och kan styra upp det mest akuta. Sen har hon ju också två fantastiska döttrar, Sofie och Hanna, som ställer upp i vått och torrt. I lördags kom lillebror och hans Maritha så vi blev en snygg liten samling som stolpade in på sjukhuset. Alltid retar det någon :):) Nu mår i alla fall mamma mycket bättre så i morgon blir det hemgång.

Ni som har mig som vän på facebook har sett hur mina söta vildkaniner har förökat sig och ungarna gasar runt på tomten som nyutsläppta kalvar. Vid ett tillfälle igår såg jag fyra stycken som sprang och busade, det var nästan som att se hundvalpar när de är som värst. Och inte är de rädda heller. Jag springer ut och in men det verkar inte bekomma dem. När jag kommer ut försöker mamman puffa på dem så de ska springa och gömma sig, men hon lyckas inte så värst bra.

                         

                        Nu ligger det små kaninlortar överallt, men det får väl räknas som naturgödsel :)

Min plan att vara klar med boken senast på fredag sprack i och med att jag åkte till Växjö och fick lite annat att tänka på. Men jag är på god väg och har väl kanske bara ett par saker kvar, sen ska jag nog kunna åka och kopiera för att sen skicka till förlagen. Mamma hittade en artikel i SMP om hur förlagen letade efter novellsamlingar, läsarna är tydligen ganska trötta på deckare och skönlitteratur. Så man kan väl säga att jag ligger rätt i tiden... eller ett steg före... Välj själva :) Jag väljer att välja det sistnämnda :):):) 

Tycker fortfarande att jag har haft förbannad tur med vädret även om det har regnat nåt galet idag. Men ikväll är det helt vindstilla, man kan nästan spegla sig i havet. Så nu ska jag ta mig en kvällsrunda ner till sjöbodarna för att sen gå hem och vältra mig i en tårdrypande film om kärlek och vänskap :)

Varning!!! Anette!!! Titta inte på den här bilden!!!

Alltså... Hade den här varelsen dykt upp förra veckan när hon var här så hade jag nog fått trycka i henne lugnande och sen binda fast henne för att hon inte skulle packa ihop och sen börja gååååå hem till Vimseby!!!

                       
                Den sitter i och för sig på utsidan av köksfönstret, men ändå... Jurassic Park eller???

Nu ska jag bli bättre på det här med bloggandet. Så vi ses förhoppningsvis kanske eventuellt om inte allt för lång tid om det då inte händer annat skoj att ha kul med istället :):):)

Ping!!!

"Ännu en dag på landet"... eller "Vem fan bryr sig om rubriken?"

Jag har fått fint besök till landet! Storfrämmande!

Vinet flödar och grillen går varm. Alltså... Anette dricker vin och jag lagar mat...


                                   Meningen var att Anette skulle komma hit och vila upp sig...      
                       

                                     - Var f-n är min filofax???!!!??? Abstinensvarning!!!

                        

                                                        -Hade jag kul igår eller??? Jo tydligen, fick...

                       

                                                    ... oväntat besök från stan... :)

                        

                                      -Men... jäkla fotografer!!! Vi vill inte va med på bild!!!


RSS 2.0

eXTReMe Tracker