Utkast: Maj 5, 2011

Nu är jag tillbaka på landet igen efter några "snabba" dagar i Storstaden :) Det var trevligt att träffa mina vänner ett tag, men nu är det skönt att vara "hemma" igen :)

I tisdags när jag körde upp var det kaosartat väder. Ett tag trodde jag att det stod snökanoner längs väge som skicka ut snökluttar var hundrade meter... Det kom som stora blaffor och landade snyggt på Japanens framruta och vindrutetorkarna gick för fullt. Långa sträckor från Norrköping kröp vi fram i typ 60 km och jag trodde knappt jag skulle komma fram. Men till slut så...

Började med att träffa Slave som hjälpte mig med nya sommardäck och skitsnygga fäljar. Han är en pärla, Slave alltså :)

Sen träffade jag Anette och Ann på puben och tog en öl och lite mat. Mums vad det var gott med lax och dillstuvad potatis. Sen knallade vi hem till Anette där jag skulle sova. Hon propsade på att jag skulle ta "the master bed" medan hon själv la sig i extrasängen i vardagsrummet... Ja vad ska kan säga? Efter många timmar i bilen och en öl eller två var jag för trött för att bråka så jag gav mig direkt :) Förutom min hemska natthosta sov jag som en prinsessa :)

Onsdag morgon var det redaktionsmöte med Camilla. Vi planerade nästa Bonitasbladet, tror det blir toppen. Sen åkte jag till IKEA och några andra affärer för att handla lite småpyssel som inte finns på Torsås Allehanda. Sen tråcklade jag mig in på Södermalm med Japanen och det är inte det lättaste. Fan va de håller på och spränger och bygger och borrar och asfalterar... det går knappt att komma fram. Ja ja , till slut hamnade jag i Anettes garage.

Anette, som har flyttat till en ny och större lägenhet, hade beställt en soffa som turligt nog skuklle komma just igår kväll. Så vi ägnade kvällen åt att packa upp och montera soffa och sen ner till grovsoporna med allt emballage. Ja jäklar va vi slet, men det blev så fin så det var det värt :)

När jag kom ner hit gick jag en runda för att kolla så att allt såg ok ut. På ena gaveln av huset har vi en stor förvaringsbox där dynorna till soffan ligger. På den hade det "kläckts ägg...

                         
                                                           Illa illa, men sånt som händer.

Nu ska jag tända på mer i brasan och sen får det nog bli ett glas rött :):):)

Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Kristin

Men! Vad är det för ägg? Har en fågel tappat? Eller är det kidsen på byn?

2011-05-05 @ 21:02:07
URL: http://kristinosterberg.blogspot.com
Postat av: Ylva

Det är pippi-ägg... Det måste finnas ett bo kanske i stuprännan eller på taket. Jag ska ta stegen i morgon och kolla där uppe :) Kram till finaste Kristin :)

2011-05-05 @ 21:10:35
URL: http://ylvanylander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

eXTReMe Tracker