Jag är arg!

Dagen har varit lugn med bara fyra timmars regn på eftermiddagen. Man får vara glad så länge solen skiner en liten stund. Har i alla fall hunnit med några dopp och sen skrivit lite så dagen känns ok.

Nu i kväll har vi varit nere hos Mr Chu och ätit Chicken Green Curry...  Jag gillar ju när det är lite sting i maten, men ibland får man nog hejda sig med curryn :) Tur att man kan sitta under tak där och ta sig ett glas medan det hotta lägger sig...

Har just läst nyheterna på expressen.se. Det känns som om vi lever i en helt galen värld just nu. På ena sidan jordklotet kämpar människor förtvivlat för sin överlevnad i tzunamidrabbade områden. Kloka människor har slagit sina kunskaper samman för att kämpa mot en kärnkraftskatastrof värre än någon annan tidigare...

På andra sidan jordklotet sitter det riksidioter som inte vill annat än att ha ihjäl varandra och använder vapen vi inte visste fanns. Läste också att svenskar vill att vi skickar JAS och att någon pilot menar att han har kunskapen och är tränad för det... Tränad för vad då, bomba Kadaffi eller???

Ok, det lär väl bli några oskyldiga som stryker med på kuppen, men lite svinn måste man ju räkna med!!! Eller hur!!!

IDIOTER!!!
 
Skicka alla resurser som finns till de drabbade i Japan istället!!! Hur svårt kan det vara???

Nä, nu ska jag kyla ner mig i poolen...

Go natt

Kommentarer
Postat av: malin

Jag håller med dig! Med en frivillig person..( som vi ju har i Sverige då uppenbarligen - men han vill sitta i ett plan och BOMBA...öhh.. ) skulle Khadaffi kosta ca 9 kr och 50 öre av avpollettera för evig framtid, istället ska vi lägga miljoner på plan och bomber och civila som kan råka illa ut... öhhh.. hur kostnadseffektivt är det?

2011-03-22 @ 16:43:13
URL: http://www.ostbagar.dinstudio.se
Postat av: MaPa

Man undrar var det ska sluta både här och där

2011-03-23 @ 10:22:12
Postat av: Carina

idag har det efterlängtande regnet äntligen kommit till Naiharn, en timma och så som det regnade

Håller med dig om det du skrev

2011-03-23 @ 13:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

eXTReMe Tracker