Dagen efter kvällen före :)


Vi har en hyfsat avslagen dag här på Villa Mangosteen. Det är ganska molnigt och det har duggat lite lätt under nån timmen. Men jag tror alla är ganska nöjda över det, för det är som sagt dagen efter kvällen före...

Fiskelyckan var stor, camparijakten lyckad och rislamporna inhandlade... det enda som misslyckades var Lenas försök att hitta material till "vårt" lilla vajersystem. Men med två superkockar och en fantastisk drinkblanderska så blev kvällen mycket lyckad i alla fall. Vi dukade långbord för 16 personer och sen var det bara att gå loss på buffébordet som bestod av nygrillad fisk, potatissallad och en underbar thaisås. Vi sjöng och vi skrålade hade hur trevligt som helst.

 

                   Alla åt och njöt av den goda maten!



                        Jonas, en trött men nöjd storfiskare!



          Tre glada camparidrickare! Johan, Ylva och Peter.



              Clara fullde 20 och firades med Pinacolada. Grattis!



                 Grabbarna från Skillingaryd Micael och Markus!



Lena och Tommy hade fixat en rislampa för att önska alla lycka på färden! En mycket lyckad avslutning på kvällen.

Tack Mona och Johan för att ni ordnade så fint för oss!!! Som sagt, idag är alla lite trötta och ligger i varsin hörna för att samla kraft inför kvällen. Det är ju trots allt söndag och det är värt att firas!!!

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Kicki N (Nikemamman)

Hejsan! Kollar in din blogg med jämna mellanrum och det är som om min och Nikes resa fortsätter; som om vi är kvar på VM och jag kan känna värmen, doften, höra tupparna, hundarna (ja det är nog förresten vår egen lilla Putte-hund jag hör...han är ett riktigt litet skällmonster..)Du din lyckans ost (märkligt uttryck!) som verkligen är kvar där... Hur går det med skrivklådan? (och myggorna?)

2011-03-06 @ 12:31:55
Postat av: ann haupt

Börjar fundera lite på hur det går med det andra skrivandet :-) bloggandet flyter på fin fint och att du har trevligt läser jag varje dag men hmmmmmmmmmmm :-) :-)

2011-03-06 @ 16:26:56
URL: http://ylvanylander.blogg.se/
Postat av: Ylva

Hej Kicki :) Ja, du vet ju hur allt låter och dofta här på VM. Det är same same but different!!! Jag vet att jag är a lucku chees, tänker på det varje dag. Hälsa Nike och Eva med kramar från mig!



Jo då Ann, det blir en del skrivet även om jag har varit dålig på att redovisa det i min blogg. Men i morgon är det måndag och ny arbetsvecka, jag ska bli bättre på att "avlägga" rapport... du är inte den enda som frågar :) Kramelikram

2011-03-06 @ 16:42:51
URL: http://ylvanylander.blogg.se/
Postat av: malin

Åhh vad jag är sugen på fisk - men jag blir serverad äckliga tacos idag...

2011-03-06 @ 17:26:39
URL: http://www.ostbagar.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

eXTReMe Tracker