Thai cooking class
Roliga "spisar", mycket orginella :) Kung Sarong :) fröken Kwang
Vi har blandat och rört och friterat och ätit. Nu vet jag hur och när man använder fisksås, ostronsås, vit soja, brun soja, galanga och kinesisk wiskey. Vi hade en fantastiskt bra "fröken Kwang som lärde oss massa om för oss nya kryddor och grönsaker. Det var riktigt trevligt faktiskt... Jag som inte är så mycket för matlagning, nu jäklar!!!
Jag tror det blir en skön hemmakväll med inpackning i håret och lack på tårna :)
Ta det lugnt i snöyran :) :) :)
Jag vill gärna ha mat! Jag är jättehungrig!
Ja men då är det bara att pallra sig ner till södra Småland i sommar så ska jag nog se till att du blir mätt å glad! Kram
Jag bjöd på hemlagad fläsklägg och rotmos idag och gjorde stor succé med det, men jag antar att ditt jockmock är bättre.Kram
Åh vad det ser gott ut, kan du lära mig också? Tror inte jag kommer förbi Småland i sommar... men ruskig höstdag i Täby kanske kan fungera också? Stor Kram!
Maopa: Nä, smaken är som baken... Men du vet ju vad jag tycker om fläsklägg... å rotmos... hua... :) Kram
Marie: Ruskiga höstdagar i Täby fungerar alltid!!! Och då har jag ju hunnit träna lite :) Kram tillbaka
Hej är allt bra?:)
Just nu har jag en tävling där du kan vinna en sjukt snygg svart plånbok från www.brandsinfashion.com!
Om du vill kika hur den ser ut samt anmäla dit kan du klicka på länken:
http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/march/vinn-snygg-planbok.html
Va synd att vi missade den möjligheten att också få lära oss men vi kan ju alltid lära av dig när du kommer till oss. Ellerhur!!!
Lena:Ja, eller ni kommer till mig! Spelar ingen roll var vi är, det kommer bli såååå roligt att träffas igen! Kram på er!